Gratis frakt på ordre over 1000kr

Alt du lurer på om dette salget

- Er det noe galt med klærne?

Nei, dette er tvert i mot klær av veldig høy kvalitet. Alle produktene er laget med bærekraft i tankene. Vi har brukt økologisk bomull, ren merinoull, Tencel eller resirkulert polyester. 

- Hvorfor er prisene så lave?

Det er egentlig en ganske lang historie, men kort fortalt så er dette produkter vi ikke lenger selger til butikker. Derfor vil vi gjerne selge de rett til deg til en hyggelig pris

- Hvordan sendes varene?

Vi bruker Bring, og alle forsendelsene kommer med sporing. Frakt er en av de områdene hvor vi har gjort endringer, og vi antar at det vil ta mellom 5 of 7 dager fra du bestiller til du mottar varene.

 - Hva med retur?

Som alle andre norske bedrifter så har man rett til å returnere produkter innen 14 dager hvis man av forskjellige årsaker skulle ønske det. Produktet må være i original emballasje, og kan ikke være brukt. Du betaler selv for retur.

- Hva hvis produktet ikke holder mål?

Det skal selvfølgelig ikke skje, men noen ganger kan det likevel oppstå situasjoner hvor et produkt ikke holder den høye kvaliteten du kan forvente. I slike tilfeller tar du kontakt med oss og så løser vi det.


Share this post